4 personen
eenvoudig
35 min.
hoofdgerecht
home recepten Gnocchi met entrecote en roerbakgroenten

Gnocchi met entrecote en roerbakgroenten

ingrediënten


35 min
4 personen
100 milliliter bouillon

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter witte wijn

dit product is niet beschikbaar

2 ansjovisfilets

dit product is niet beschikbaar

600 gram Italiaanse wokgroenten

dit product is niet beschikbaar

1 blikje tomatenpuree

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 bosje peterselie

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 citroen

dit product is niet beschikbaar

400 gram biefstukken

dit product is niet beschikbaar

400 gram entrecotes

dit product is niet beschikbaar

1 pak gnocchi

dit product is niet beschikbaar

1 keer basisrecept gnocchi

  • 1 Kook de gnocchi kort voor het serveren.
  • 2 Bestrooi het vlees met zout en peper.
  • 3 Meng de citroenrasp met de knoflook en peterselie en houd deze gremolata apart.
  • 4 Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de tomatenpuree 1 minuut.
  • 5 Voeg de roerbakgroenten toe en roerbak 4-5 minuten.
  • 6 Verhit de rest van de olijfolie met de ansjovisfilets en laat de ansjovis smelten.
  • 7 Bak hierin de vleesreepjes 2-3 minuten en blus af met een scheutje witte wijn.
  • 8 Voeg de rest van de wijn en het citroensap toe aan het groentemengsel.
  • 9 Schep de warme gnocchi door de groenten.
  • 10 Serveer met de vleesreepjes erop en bestrooid met de gremolata.

bereidingstip

Vervang de gremolata in het recept door gehakte kappertjes en olijven.. Zie elders op de site voor het basisrecept voor gnocchi.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 555 kcal
vet 20 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 54 gram
eiwit 32 gram