- 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Verwijder de steeltjes van de portobello’s. Besprenkel de paddenstoelen met 1 eetlepel olijfolie, zout en peper. Zet circa 10 minuten in de oven.
- 2 Los het bouillonblokje op in 200 ml kokend water en bereid de couscous. Houd apart.
- 3 Verhit de rest van de olie in een koekenpan op middelhoge stand en bak hierin de ui, courgette en tomaat circa 8 minuten. Roer de couscous los met een vork en meng het groentemengsel erdoor.
- 4 Neem de portobello’s uit de oven en vul ze met het couscousmengsel. Verbrokkel de feta erover en zet nog 8 minuten terug in de oven. Bestrooi met de peterselie.
bereidingstip
Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.