4 personen
gemiddeld
10 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
home recepten Gevulde perziken met bitterkoekjes

Gevulde perziken met bitterkoekjes

ingrediënten


10 min
4 personen
1 sinaasappel

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel boter

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel bruine suiker

dit product is niet beschikbaar

1 ei

dit product is niet beschikbaar

20 gram geschaafde amandelen

dit product is niet beschikbaar

100 gram Italiaanse amandelkoekjes
100 gram bitterkoekjes

dit product is niet beschikbaar

8 halve perziken

benodigdheden

ovenschaal

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de perziken in een kleine schaal met de holtes naar boven.
  • 2 Meng de koekkruimels met de amandelen, het ei en de suiker en vul de perziken hiermee. Leg een stukje boter op elke perzik en giet het sinaasappelsap erlangs.
  • 3 Bak de perziken in circa 15 minuten gaar en goudbruin in de oven. Serveer warm met een bolletje vanille-ijs. Stappen


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 250 kcal
vet 10 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 35 gram
eiwit 5 gram