eenvoudig
25 min.
klein gerecht, bijgerecht
home recepten Gevulde komkommer met hummus en runderreepjes

Gevulde komkommer met hummus en runderreepjes

ingrediënten


25 min
basilicumblaadje

dit product is niet beschikbaar

150 gram feta

dit product is niet beschikbaar

150 gram hummus

dit product is niet beschikbaar

1 blikje kikkererwten

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel munt

dit product is niet beschikbaar

250 gram runderreepjes

dit product is niet beschikbaar

1 kleine ui

dit product is niet beschikbaar

2 sjalotjes

dit product is niet beschikbaar

400 gram groene asperges
1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar

4 kleine komkommers

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Halveer de komkommers in de lengte en hol ze met een spitse lepel uit. Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de asperges en sjalotjes 2-3 minuten.
  • 2 Voeg de runderreepjes toe en bak ze 2-3 minuten mee. Schep de munt en kikkererwten erdoor en verwarm.
  • 3 Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de hummus over de komkommers.
  • 4 Schep het wokmengsel erop en bestrooi met de feta. Garneer met basilicum.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 435 kcal
vet 27 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 18 gram
eiwit 26 gram