- 1 Verwarm de oven op 180°C. Snijd de biefstukken voorzichtig in aan de zijkant zodat een kleine holte ontstaat en vul deze met een blokje kaas.
- 2 Knoop eventueel een touwtje om het vlees zodat de holte dicht blijft. Bestrooi het vlees rondom met zout en peper en steek een stukje rozemarijn onder het touw.
- 3 Schep de pompoen, de aardappels, de bieten, de tijm, de rest van de rozemarijn en de knoflook samen met de olie, zout en peper om in een ovenschaal.
- 4 Bak de groenten in circa 40 minuten in het midden van de oven gaar en mooi bruin.
- 5 Verwarm het vloeibaar bakproduct en bak de biefstukken aan beide kanten circa 4 minuten tot ze rosé zijn en de kaas licht gesmolten is.
- 6 Serveer met de geroosterde groenten.
bereidingstip
De Roseval-aardappelen kunnen worden vervangen door krieltjes of pastinaak.
wijnadvies
Een nogal stevige vulling gaat over al te lichte wijn heen. Kies daarom rood met flink wat body. Schenk eens lekker Sensi Chianti Riserva, Vega Real Ribera del Duero Roble of Indomita Cabernet Sauvignon.