gemiddeld
20 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, voorgerecht
home recepten Gevulde eieren

Gevulde eieren

ingrediënten


20 min
paprikapoeder
mosterd
verse kruiden
2 eetlepels roomkaas

dit product is niet beschikbaar

1 plak gekookte ham

dit product is niet beschikbaar

10 eieren

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

keukenmachine

  • 1 Kook de eieren in circa 7 minuten hard en koel ze onder koud water. Pel ze en snijd ze doormidden. Wip de dooiers eruit en leg alle halve eieren op een schaal.
  • 2 Mix de eidooiers in een keukenmachine glad met ham, roomkaas, verse kruiden en mosterd naar smaak. Breng verder op smaak met peper en paprikapoeder. Vul de halve eieren en serveer als borrelhapje of voorgerecht.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram