8 personen
eenvoudig
20 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, voorgerecht
home recepten Gevulde eieren

Gevulde eieren

ingrediënten


20 min
8 personen
tortillachips

dit product is niet beschikbaar

jalapenopeper-ring
limoensap
1 avocado

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

4 groene aspergetips
2 plakjes snackkomkommers
2 plakjes beenhammen

dit product is niet beschikbaar

1 plakje augurk
theelepel kerrie

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel mosterd

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels mayonaise

dit product is niet beschikbaar

8 eieren

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

spuitzak met kartelmondje

  • 1 Kook de eieren in 7-9 min. hard. Laat ze schrikken en pel ze.
  • 2 Halveer de eieren in de lengte. Schep de eidooiers in een kommetje en prak fijn met een vork. Meng de mayonaise en mosterd erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Schep het dooiermengsel in de spuitzak. Leg de eierhelften op de bolle kant op een schaal en spuit een mooie toef vulling in de holtes.
  • 4 </h4> Roer ½ tl kerrie door het eimengsel. Garneer de gevulde eieren met 1 plakje augurk en bestrooi met een beetje extra kerrie.
  • 5 </h4> Spuit het eimengsel in de eieren. Snijd 2 plakjes beenham in de lengte in 8 repen en rol er 8 mooie roosjes van. Garneer elk ei met een hamroosje en 2 plakjes snackkomkommer.
  • 6 </h4> Kook 4 groene aspergetips beetgaar en snijd in stukjes van 2 mm. Roer 3 el geraspte Parmezaanse kaas door het eimengsel en schep de asperges erdoor. Garneer met extra Parmezaanse kaas.
  • 7 </h4> Prak het vruchtvlees van 1 rijpe avocado fijn en roer door het eimengsel. Breng op smaak met limoensap. Garneer de gevulde eieren met een jalapeñopeper-ringetje (pot) en verkruimelde tortillachips.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram