gemiddeld
20 min.
tussendoortje, nagerecht/desserts, nagerecht
home recepten Gevulde appel met havermout-notenvulling

Gevulde appel met havermout-notenvulling

ingrediënten


20 min
2 eetlepels gemengde noten

dit product is niet beschikbaar

2 dadels

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel kaneelpoeder

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels havermout

dit product is niet beschikbaar

4 appels

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de oven voor op 180ºC. Snijd de kapjes van 4 appels en hol ze van binnen uit. Snijd het vruchtvlees zonder het klokhuis fijn en meng met de havermout, het kaneelpoeder, de dadels en de noten.
  • 2 Zet de appels in een ovenschaal en vul ze met het notenmengsel. Bak in de oven in 25-30 minuten gaar en goudbruin. Serveer de appels warm. Lekker met Griekse yoghurt of vanille-ijs.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram