4 personen
gemiddeld
15 min.
hoofdgerecht
home recepten Gevulde aardappelen

Gevulde aardappelen

ingrediënten


15 min
4 personen
3 eetlepels krulpeterselie

dit product is niet beschikbaar

3 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

4 trostomaten

dit product is niet beschikbaar

1 blik zwarte bonen

dit product is niet beschikbaar

200 gram crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

100 gram feta

dit product is niet beschikbaar

150 gram cheddarkaas

dit product is niet beschikbaar

100 gram salami

dit product is niet beschikbaar

1 blik tonijn

dit product is niet beschikbaar

50 gram veldsla

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels dille

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels wittewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

1 komkommer

dit product is niet beschikbaar

5 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

8 aardappels

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de aardappelen met 3 eetl. olie en bestrooi met (zee)zout. Verdeel over een bakplaat en pof ze in het midden van de oven in ca. 45 min. gaar. Ze zijn gaar als je er makkelijk in kunt prikken met een mes of vork.
  • 2 Maak intussen de salade. Halveer de komkommer en schraap de zaadlijsten eruit. Snijd in plakjes van 1 cm dik. Schep de rest van de olie om met de azijn, dille, komkommer en veldsla. Breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Doe alle toppings in schaaltjes en zet op tafel. Snijd de aardappelen open en vul ze met de lekkerste combinaties. Serveer met de salade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 283 kcal
vet 11 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 39 gram
eiwit 5 gram
Terugroepactie | Campina echte slagroom 250gr