eenvoudig
25 min.
bijgerecht
home recepten Geroosterde spitskool met gekaramelliseerde ui

Geroosterde spitskool met gekaramelliseerde ui

ingrediënten


25 min
rode peper

dit product is niet beschikbaar

1 bosje dille

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel citroensap

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel mosterd

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels balsamicoazijn

dit product is niet beschikbaar

1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

6 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 spitskool

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Bestrijk de kwarten spitskool met 2 eetlepels olijfolie en rooster op de barbecue.
  • 2 Verhit intussen 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en fruit de uienringen goudbruin. Giet de azijn erbij en bak tot de azijn is ingekookt. Meng de ui met de mosterd, het citroensap en de rest van de olijfolie.
  • 3 Verdeel de dressing over de geroosterde kool en bestrooi met de dille en rode peper.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram