4 personen
gemiddeld
15 min.
bijgerecht
home recepten Geroosterde honingwortels met komijn-yoghurtsaus en granaatappel

Geroosterde honingwortels met komijn-yoghurtsaus en granaatappel

ingrediënten


15 min
4 personen
100 gram granaatappelpitjes

dit product is niet beschikbaar

theelepel komijnpoeder (djinten)

dit product is niet beschikbaar

1 citroen

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter Griekse yoghurt

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels honing

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 kilogram bospeen

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 220ºC. Meng de bospeen in een kom met de olijfolie, honing, zout en peper. Leg de wortels op de met bakpapier beklede bakplaat en zet 15-20 minuten in de oven tot ze licht karamelliseren.
  • 2 Meng intussen de Griekse yoghurt met het citroensap, komijnpoeder en een snuf zout. Leg de wortels op een schaal en bestrooi met granaatappelpitjes. Serveer met de yoghurtsaus.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram