4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Geroosterde entrecote met kruidensalade

Geroosterde entrecote met kruidensalade

ingrediënten


25 min
4 personen
8 blaadjes munt
bosje platte peterselie

dit product is niet beschikbaar

1 bakje tuinkers

dit product is niet beschikbaar

50 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

4 entrecotes

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter olijfolie

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels balsamicoazijn

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Meng balsamicoazijn, zout, peper en olijfolie. Bestrijk het vlees met 4 eetlepels van deze vinaigrette en marineer 15 minuten.
  • 2 Giet de overblijvende dressing in een kom en schep de ui, rucola, tuinkers, peterselie en munt erdoor.
  • 3 Dep het vlees droog en rooster het in 2 minuten per kant rosé in een hete grillpan of onder een hete ovengrill.
  • 4 Snijd de entrecotes in brede repen en verdeel ze met de salade over de borden.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 670 kcal
vet 60 gram
verzadigd vet 12 gram
koolhydraten 3 gram
eiwit 30 gram