4 personen
gemiddeld
15 min.
bijgerecht
home recepten Geroosterde bospeen met honing en hazelnoten

Geroosterde bospeen met honing en hazelnoten

ingrediënten


15 min
4 personen
1 handje hazelnoot

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel honing

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 bos bospeen

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de oven voor op 220ºC. Halveer de bospenen in de lengte. Spreid uit op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie en honing. Bestrooi met zout en peper en schep goed om.
  • 2 Rooster ze 5 minuten hoog in de oven en voeg dan de hazelnoten toe. Rooster nog 5-8 minuten verder tot de noten goudbruin zijn.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram