- 1 Verwarm de oven voor op 160C. Snijd de zalmfilet in porties, kruid met zout en peper en smeer lichtjes in met hoisin saus. Leg in een ovenschaal en gaar 12 minuten in de voorverwarmde oven.
- 2 Snijd de onderkant van de groene asperges en snijd ze in de lengte doormidden.
- 3 Kook de dikke noedels af volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en laat goed uitlekken.
- 4 Snijd de bosui in fijne ringen, maak de rode ui schoon en snijd in halve ringen. Snijd de koriander fijn.
- 5 Verwarm de olie in een hapjespan en roerbak er op hoog vuur de groene asperges en de rode ui in.
- 6 Draai het vuur lager, voeg de hoisin saus toe en laat even smoren tot de asperges beetgaar zijn
- 7 Voeg de noedels, de bosui en de koriander toe. Schep om en warm goed door. Kruid met zout en peper.
- 8 Dresseer de noedels met de asperges in diepe borden. Leg er de zalmfilet op en bestrooi met de gebakken uitjes.