4 personen
eenvoudig
15 min.
klein gerecht
home recepten Gepaneerde geitenkaas

Gepaneerde geitenkaas

ingrediënten


15 min
4 personen
olijfolie

dit product is niet beschikbaar

panko

dit product is niet beschikbaar

1 ei

dit product is niet beschikbaar

bloem

dit product is niet beschikbaar

4 plakjes zachte geitenkaas

  • 1 Neem de plakjes geitenkaas uit de koelkast. Wentel ze eerst door bloem en daarna door het ei en panko (Japans paneermeel). Zorg ervoor dat alle kanten goed bedekt zijn.
  • 2 Verhit een beetje olijfolie in een gourmetpannetje en bak hierin de kaasjes aan beide kanten goudbruin en knapperig.

bereidingstip

Lekker met gebakken plakjes spek of peer en honing. . Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram