1 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Gegrilde kabeljauw met rauwe ham, tomaatjes en spaghetti

Gegrilde kabeljauw met rauwe ham, tomaatjes en spaghetti

ingrediënten


20 min
1 personen
50 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

100 gram cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 kabeljauwfilet

dit product is niet beschikbaar

3 plakken rauwe hammen

dit product is niet beschikbaar

75 gram spaghetti

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

grillpan

  • 1 Kook de spaghetti beetgaar. Wikkel de plakken ham om de kabeljauwfilet. Verhit de grillpan op middelhoge stand. Bestrijk de kabeljauw met 1 eetlepel olijfolie en gril in circa 8 minuten rondom gaar en goudbruin. Neem de vis uit de pan en houd apart.
  • 2 Voeg de tomaatjes, knoflook en overige olijfolie toe aan de grillpan en gril hierin de tomaatjes circa 3 minuten.
  • 3 Roer de tomaatjes en het vrijgekomen kookvocht door de spaghetti en roer de rucola erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Leg de kabeljauw op de spaghetti.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 840 kcal
vet 46 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 59 gram
eiwit 46 gram