4 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Gegratineerde wraps met avocadodip

Gegratineerde wraps met avocadodip

ingrediënten


30 min
4 personen
2 eetlepels roomkaas met bieslook

dit product is niet beschikbaar

1 avocado

dit product is niet beschikbaar

175 gram belegen kaas

dit product is niet beschikbaar

4 tortillawraps

dit product is niet beschikbaar

300 gram mais

dit product is niet beschikbaar

400 gram kidneybonen

dit product is niet beschikbaar

400 gram tomatenblokjes

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel gerookt paprikapoeder

dit product is niet beschikbaar

400 gram rundergehakt

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 uien

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel vloeibaar bakproduct

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olie

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

ovenschaal

  • 1 Verhit de olie en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Bak het paprikapoeder kort mee.
  • 2 Voeg de tomatenblokjes, kidneybonen en mais toe en warm even door. Breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Verwarm de ovengrill. Verwarm de wraps eventueel volgens de aanwijzingen op de verpakking zodat ze iets soepeler worden.
  • 4 Verdeel de gehaktvulling over de wraps en rol ze op. Leg de wraps in de ovenschaal en bestrooi met de kaas.
  • 5 Gratineer in de oven tot de kaas gesmolten en goudbruin is.
  • 6 Maak intussen de avocadodip. Halveer de avocado en schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil. Prak het vruchtvlees met de roomkaas tot een smeuïge dip. Serveer de wraps met de avocadodip.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 905 kcal
vet 51 gram
verzadigd vet 20 gram
koolhydraten 59 gram
eiwit 45 gram