4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Fusilli met gorgonzola en walnoten

Fusilli met gorgonzola en walnoten

ingrediënten


20 min
4 personen
nootmuskaat

dit product is niet beschikbaar

50 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

300 gram fusilli

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel verse tijm

dit product is niet beschikbaar

50 gram walnoten

dit product is niet beschikbaar

200 gram gorgonzola

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter slagroom

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de room op een lage stand en laat de gorgonzola erin smelten.
  • 2 Rooster de walnoten met de tijm geurig en knapperig in een droge koekenpan. Bestrooi met wat zout.
  • 3 Breng intussen ruim water met zout aan de kook en kook de pasta beetgaar. Giet af en laat goed uitlekken.
  • 4 Schep de saus en de Parmezaanse kaas erdoor en breng op smaak met versgemalen peper en nootmuskaat.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 760 kcal
vet 47 gram
verzadigd vet 25 gram
koolhydraten 57 gram
eiwit 27 gram