gemiddeld
20 min.
tussendoortje, nagerecht, nagerecht/gebak
home recepten Fudge met grof zeezout

Fudge met grof zeezout

ingrediënten


20 min
1 theelepel grof zeezout

dit product is niet beschikbaar

40 gram boter

dit product is niet beschikbaar

400 gram gecondenseerde melk

dit product is niet beschikbaar

150 gram hazelnootpasta

dit product is niet beschikbaar

250 gram pure chocolade

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

rechthoekige bakvorm

bakpapier

  • 1 Smelt de chocolade au bain-marie.
  • 2 Voeg de hazelnootpasta, gecondenseerde melk en boter toe en roer tot een glad mengsel.
  • 3 Giet het chocolademengsel in het bakblik bekleed met bakpapier, bestrooi met zeezout en zet minimaal 4 uur in de koelkast.
  • 4 Neem de fudge uit het bakblik en snijd er circa 20 blokjes van.

bereidingstip

Je kunt de kleverige fudge beter snijden als je het mes eerst even onder de warme kraan houdt.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 190 kcal
vet 10 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 21 gram
eiwit 3 gram