4 personen
eenvoudig
15 min.
klein gerecht, brunch, klein gerecht/hapje, voorgerecht, bijgerecht
home recepten Fruitsalade ‘caprese’

Fruitsalade ‘caprese’

ingrediënten


15 min
4 personen
2 eetlepels muntblaadjes

dit product is niet beschikbaar

olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 bol mozzarella

dit product is niet beschikbaar

1 appel

dit product is niet beschikbaar

1 tomaat

dit product is niet beschikbaar

1 nectarine

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwijder de kernen en pitten van de nectarine, de tomaat en de appel en snijd het vruchtvlees in dunne plakjes.
  • 2 Snijd 1 bol mozzarella in dunne plakjes. Leg alle plakjes om en om op een groot bord.
  • 3 Giet een straaltje olijfolie erover en bestrooi met peper en fijngehakte muntblaadjes.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram