8 personen
eenvoudig
20 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Frikandellen station

Frikandellen station

ingrediënten


20 min
8 personen
selderij
koriander

dit product is niet beschikbaar

augurk

dit product is niet beschikbaar

gebakken uitjes

dit product is niet beschikbaar

ui

dit product is niet beschikbaar

rodekool

dit product is niet beschikbaar

atjar tjampoer
srirachamayo
mosterd
knoflooksaus

dit product is niet beschikbaar

mayonaise
curryketchup

dit product is niet beschikbaar

tomatenketchup

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel sambal badjak
5 eetlepels ketjap manis

dit product is niet beschikbaar

400 milliliter kokosmelk

dit product is niet beschikbaar

200 gram pindakaas met stukjes noot
40 mini frikandellen

  • 1 Bereid de frikandellen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak intussen de pindasaus. Verwarm de pindakaas, kokosmelk, ketjap en sambal in een (steel)pan al roerend tot een gebonden saus. Voeg een scheutje water toe als de saus te dik is.
  • 2 Doe alle toppings in bakjes en serveer met de frikandellen en pindasaus.

bereidingstip

MIX & MATCH. → pindasaus + atjar + gebakken ui + selderij. → pindasaus + ui + knoflooksaus + koriander. → srirachamayo + rodekool + koriander. → ketchup + knoflooksaus + ui. → mayonaise + curry + rodekool + augurk


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 461 kcal
vet 35 gram
verzadigd vet 15 gram
koolhydraten 16 gram
eiwit 19 gram