eenvoudig
20 min.
lunch, tussendoortje, brunch, ontbijt
home recepten Franse wentelteefjes

Franse wentelteefjes

ingrediënten


20 min
poedersuiker

dit product is niet beschikbaar

300 gram diepvriesframbozen

dit product is niet beschikbaar

300 gram diepvriesbosvruchten
75 gram boter

dit product is niet beschikbaar

1 stokbrood

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel suiker

dit product is niet beschikbaar

2 zakjes vanillesuiker

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels sinaasappelsap

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels sinaasappellikeur
1 sinaasappel

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

3 eieren

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Klop de eieren los met de melk, sinaasappelrasp, sinaasappellikeur, vanillesuiker en suiker. Wentel de stokbroodplakken door het eimengsel en laat circa 5 minuten weken.
  • 2 Verhit de boter en bak hierin de sneetjes stokbrood in 2 minuten per kant goudbruin.
  • 3 Schep het sinaasappelsap door de vruchten. Serveer ze op of bij de wentelteefjes en bestrooi royaal met poedersuiker.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 200 kcal
vet 8 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 22 gram
eiwit 6 gram