4 personen
gemiddeld
10 min.
lunch, klein gerecht, brunch, klein gerecht/hapje
home recepten Focaccia met mozzarella

Focaccia met mozzarella

ingrediënten


10 min
4 personen
2 eetlepels zongedroogde tomaatjes

dit product is niet beschikbaar

1 bol buffelmozzarella

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels pesto

dit product is niet beschikbaar

1 focaccia

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de focaccia horizontaal doormidden en bestrijk de onderkant met (koelverse) pesto.
  • 2 Beleg de pesto met plakjes (buffel)mozzarella en reepjes zongedroogde tomaat.
  • 3 Leg de bovenkant van de focaccia erop en bevochtig met wat water. Bak het brood in de oven in circa 10 minuten krokant. Snijd in stukken en serveer warm.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 330 kcal
vet 12 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 40 gram
eiwit 13 gram