4 personen
gemiddeld
20 min.
lunch, brunch, bijgerecht
home recepten Focaccia al vino e pomodori

Focaccia al vino e pomodori

ingrediënten


20 min
4 personen
1 ui

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel gedroogde oregano

dit product is niet beschikbaar

175 milliliter witte wijn

dit product is niet beschikbaar

100 gram griesmeel

dit product is niet beschikbaar

400 gram bloem

dit product is niet beschikbaar

olijfolie extra vergine

dit product is niet beschikbaar

50 milliliter olijfolie extra vergine

dit product is niet beschikbaar

50 gram zongedroogde tomaatjes

dit product is niet beschikbaar

1 zakje gist

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat

  • 1 Verwarm de oven voor op 220ºC. Kneed het deeg nogmaals door en spreid het op de bakplaat met de vingers uit tot een rechthoekige lap.
  • 2 Besprenkel het deeg met olijfolie en duw het deeg met de vingers aan, zonder dat er gaten ontstaan. Bestrooi het deeg met de oregano.
  • 3 Besprenkel de uienringen met wat olie. Bak de focaccia in het midden van de oven in circa 25 minuten gaar.
  • 4 Neem na circa 15 minuten even uit de oven, verdeel de ui erover en bak verder.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 620 kcal
vet 14 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 97 gram
eiwit 17 gram