4 personen
gemiddeld
20 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
home recepten Flensjes met peer en hazelnootpasta

Flensjes met peer en hazelnootpasta

ingrediënten


20 min
4 personen
poedersuiker

dit product is niet beschikbaar

cacaopoeder

dit product is niet beschikbaar

hazelnootpasta

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel amandellikeur
2 handperen

dit product is niet beschikbaar

boter

dit product is niet beschikbaar

80 gram bloem

dit product is niet beschikbaar

250 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit een middelgrote koekenpan met antiaanbaklaag en bestrijk met een kwastje boter. Klop het beslag goed door en bak hiervan na elkaar 8 dunne en goudbruine flensjes.
  • 2 Schil intussen de peren, verwijder het klokhuis en snijd ze in schijfjes. Besprenkel de peer eventueel met likeur.
  • 3 Bestrijk de warme flensjes met hazelnootpasta. Vouw dubbel en leg schijfjes peer erop. Vouw het halve flensje losjes eroverheen en bestuif licht met cacao en poedersuiker.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 260 kcal
vet 10 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 31 gram
eiwit 9 gram