-
1
Roer de hummus los met 1 eetlepel olijfolie en de rode peper. Meng voor de salade de komkommer met de ui, tomaat, en munt.
-
2
Breng op smaak met olijfolie, citroensap, zout en peper. Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de falafel om en om in circa 5 minuten goudbruin.
-
3
Snijd het brood in de lengte door en besmeer met de hummus. Verdeel hierover de helft van de rucola.
-
4
Schep de salade op de rucola en leg de warme falafel erop. Bedruppel met de knoflooksaus en verdeel de rest van de rucola erover.
-
5
Zet het broodkapje erop, snijd in vieren en serveer direct.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie |
715 kcal |
vet |
42 gram |
verzadigd vet |
5 gram |
koolhydraten |
63 gram |
eiwit |
17 gram |