gemiddeld
15 min.
bijgerecht
home recepten Ethiopische specerijenmix

Ethiopische specerijenmix

ingrediënten


15 min
theelepel kaneelpoeder

dit product is niet beschikbaar

theelepel nootmuskaatpoeder

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel kardemompoeder
1 theelepel gemberpoeder (djahé)

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel paprikapoeder

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel korianderpoeder (ketoembar)

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel korianderzaad

benodigdheden

vijzel

  • 1 Rooster het korianderzaad of -poeder 2 minuten in een droge, hete koekenpan. Maal het zaad fijn in een vijzel.
  • 2 Voeg het paprikapoeder, gemberpoeder, kardemompoeder, nootmuskaat en kaneelpoeder toe. Meng alles goed door elkaar en bewaar tot enkele maanden in een goed afgesloten pot.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram