4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Eenpanspasta met rucola

Eenpanspasta met rucola

ingrediënten


20 min
4 personen
25 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

85 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

600 milliliter groentebouillon

dit product is niet beschikbaar

1 blik tomatenblokjes

dit product is niet beschikbaar

500 gram penne

dit product is niet beschikbaar

400 gram champignons

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olijfolie in een hapjespan. Fruit de ui en de knoflook 1 min. Voeg de champignons toe en bak 3 min. mee.
  • 2 Schep de pasta erdoor. Voeg de tomatenblokjes en bouillon toe en breng aan de kook.
  • 3 Kook de pasta op een matige stand in 10-12 min. beetgaar en tot al het vocht is opgenomen. Roer regelmatig zodat de pasta niet plakt.
  • 4 Neem de pan van de warmtebron. Schep de rucola door de pasta en breng op smaak met zout en peper. Rasp de Parmezaanse kaas boven de pan.

bereidingstip

Neem kastanjechampignons voor een vollere smaak en stevigere beet.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 571 kcal
vet 9 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 104 gram
eiwit 16 gram
Terugroepactie | Campina echte slagroom 250gr