4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Eenpanspasta met gehakt en spinazie

Eenpanspasta met gehakt en spinazie

ingrediënten


20 min
4 personen
100 gram milde 48+ kaas

dit product is niet beschikbaar

400 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar

1 pakje kookzuivel
500 milliliter runderbouillon

dit product is niet beschikbaar

300 gram fusilli

dit product is niet beschikbaar

1 bakje kastanjechampignon

dit product is niet beschikbaar

300 gram half-om-half gehakt

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olie in een hapjespan en bak het gehakt in 5 min. rul. Voeg de champignons toe en bak 3 min. mee. Voeg de pasta, bouillon en kookzuivel toe en breng aan de kook. Laat ca. 12 min. met de deksel op de pan zachtjes garen. Roer regelmatig.
  • 2 Als de pasta beetgaar is voeg je in delen de spinazie toe tot deze is geslonken. Breng op smaak met zout en peper. Roer de kaas erdoor en serveer.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 674 kcal
vet 32 gram
verzadigd vet 15 gram
koolhydraten 60 gram
eiwit 34 gram
Terugroepactie | SPAR klp Ardenner Pate