gemiddeld
25 min.
tussendoortje, nagerecht, nagerecht/gebak
home recepten Dulce de leche-bars met amandelen en chocolade

Dulce de leche-bars met amandelen en chocolade

ingrediënten


25 min
1 blik dulce de leche

dit product is niet beschikbaar

250 gram pure chocolade

dit product is niet beschikbaar

150 gram witte chocolade

dit product is niet beschikbaar

100 gram blanke amandelen

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel bakpoeder

dit product is niet beschikbaar

bloem

dit product is niet beschikbaar

300 gram bloem

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar

200 gram kristalsuiker

dit product is niet beschikbaar

100 gram bruine basterdsuiker

dit product is niet beschikbaar

200 gram zachte boter

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

taartvorm

bakpapier

  • 1 Bereid de dulce de leche, ().
  • 2 Verwarm de oven voor op 180ºC. Mix de boter met de basterd- en kristalsuiker circa 2 minuten.
  • 3 Voeg een voor een de eieren toe en mix goed door. Meng in een andere kom de bloem met het bakpoeder en een snuf zout.
  • 4 Mix vervolgens het bloemmengsel door het eimengsel en roer goed door tot een glad mengsel. Voeg de amandelen en chocolade toe en roer door.
  • 5 Bekleed de bakvorm met het bakpapier en schep de helft van het beslag erin. Bestrijk met de dulce de leche.
  • 6 Strooi wat bloem op je handen en verdeel het overige beslag met je handen over de karamel. Druk licht aan.
  • 7 Bak circa 35 minuten in de oven, tot de bovenkant goudbruin en de binnenkant gaar is. Laat afkoelen en snijd in circa 8 dikke repen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 900 kcal
vet 45 gram
verzadigd vet 24 gram
koolhydraten 107 gram
eiwit 15 gram