12 personen
eenvoudig
20 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Crostini station

Crostini station

ingrediënten


20 min
12 personen
basilicum

dit product is niet beschikbaar

geroosterde walnoot
geroosterde paprika

dit product is niet beschikbaar

zongedroogde tomaten
sardines
gerookte zalm

dit product is niet beschikbaar

brie
parmaham

dit product is niet beschikbaar

salami

dit product is niet beschikbaar

vloeibare honing

dit product is niet beschikbaar

mascarpone
tapenade trio
3 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

9 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

3 ciabattabroden

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de kapjes van de ciabatta’s, die worden niet gebruikt. Snijd de broden in sneetjes. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk met de olie. Rooster het brood in de oven in ca. 8 min. goudbruin en knapperig. Wrijf de warme crostini aan 1 kant in met de snijkant van de tenen knoflook.
  • 2 Doe intussen alle toppings in bakjes en schaaltjes. Leg de crostini op een grote schaal of broodplank en serveer met de toppings.

bereidingstip

MIX & MATCH. → tapenade + brie + tomaat. → mascarpone + zalm + basilicum. → mascarpone + parmaham + honing. → brie + honing + walnoot. → brie + salami + paprika. → sardines + paprika + mascarpone


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 236 kcal
vet 8 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 34 gram
eiwit 6 gram