- 1 Verwarm de ovengrill. Doe de couscous in een kom en bereid volgens de aanwijzingen op de verpakking met de groentebouillon. Dek af en laat circa 10 minuten staan.
- 2 Schud de tomaatjes om met 1 eetlepel van de olie, zout en versgemalen peper en laat ze onder de ovengrill in circa 5 minuten poffen. Neem ze uit de oven en laat ze wat afkoelen.
- 3 Haal de couscouskorrels los met een vork en werk verder los met de vingers. Schep de overige ingrediënten erdoor en breng verder op smaak met zout en versgemalen peper.
- 4 Zet de salade niet meer in de koelkast, maar serveer op kamertemperatuur. Lekker bij de zalm met dilledressing.
bereidingstip
Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.