6 eenpersoons puddingvormpjes
6 hoge kopjes
vershoudfolie
bakpapier
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
6 eenpersoons puddingvormpjes
6 hoge kopjes
vershoudfolie
bakpapier
bereiden
bereidingstip
Maak in plaats van chocoschotsen karamelschotsen. Verwarm 250 gram suiker met 100 ml water op een lage stand tot de suiker is opgelost. Breng aan de kook en laat de suiker, zonder erin te roeren, in circa 8 minuten goudbruin worden. Giet de karamel op een met bakpapier beklede bakplaat en laat de karamel opstijven. Breek daarna in stukken.
wijnadvies
Ronduit verrukkelijk met een cream sherry van San Lucar of Gonzalez.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 335 kcal |
vet | 17 gram |
verzadigd vet | 10 gram |
koolhydraten | 39 gram |
eiwit | 6 gram |
WEB01-SPAR-PU