gemiddeld
10 min.
tussendoortje
home recepten Chocoladeflikken

Chocoladeflikken

ingrediënten


10 min
speculaaskruiden

dit product is niet beschikbaar

kokosrasp

dit product is niet beschikbaar

20 gram witte chocolade

dit product is niet beschikbaar

20 gram pistachenoten

dit product is niet beschikbaar

20 gram bitterkoekjes

dit product is niet beschikbaar

20 gram gedroogde cranberry's

dit product is niet beschikbaar

300 gram melkchocolade

dit product is niet beschikbaar

300 gram pure chocolade

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakpapier

  • 1 Smelt de chocolade au bain-marie. Neem de kom chocolade van de pan en klop met een garde door tot alle chocolade is gesmolten.
  • 2 Giet met 2 lepels kleine hoopjes chocolade op een stuk bakpapier en laat uitvloeien. Bestrooi de chocolade met onder andere stukjes cranberry, koekjes, noten en/of witte chocolade. Bestrooi met nog wat kokos of speculaaskruiden.
  • 3 Laat de chocoladeflikken helemaal afkoelen en hard worden. Neem ze dan pas voorzichtig van het bakpapier.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 90 kcal
vet 5 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 8 gram
eiwit 1 gram