4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Chili con carne met nacho’s

Chili con carne met nacho’s

ingrediënten


25 min
4 personen
100 gram belegen kaas

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

125 gram tortillachips naturel

dit product is niet beschikbaar

2 blikken tomatenblokjes

dit product is niet beschikbaar

100 gram belegen kaas

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

125 gram tortillachips naturel

dit product is niet beschikbaar

1 blik kidneybonen

dit product is niet beschikbaar

1 blik bruine bonen

dit product is niet beschikbaar

1 blik chilibonen

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels chilipoeder

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel paprikapoeder

dit product is niet beschikbaar

1 gele paprika

dit product is niet beschikbaar

1 rode paprika

dit product is niet beschikbaar

400 gram rundergehakt

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui 2-3 minuten. Voeg het gehakt toe en bak rul. Schep de paprika, paprikapoeder en chilipoeder erdoor en bak 2-3 minuten. Verwarm de ovengrill voor.
  • 2 Spoel de bonen af en voeg ze met de tomatenblokjes met sap toe aan het gehaktmengsel. Verwarm zachtjes 10-12 minuten.
  • 3 Leg de tortillachips op een bakplaat. Verdeel de crème fraîche en geraspte kaas erover. Zet de chips niet te dicht onder de ovengrill tot de kaas smelt. Serveer de chili con carne met de chips.

bereidingstip

Vervang de crème fraîche in dit recept door zure room.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 975 kcal
vet 55 gram
verzadigd vet 26 gram
koolhydraten 64 gram
eiwit 45 gram