4 personen
eenvoudig
15 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Carpacciohapjes

Carpacciohapjes

ingrediënten


15 min
4 personen
20 gram pijnboompitten

dit product is niet beschikbaar

20 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel truffelolie
250 gram ossenworst

  • 1 Meng de ossenworst met de olie en peper. Rol met vochtige handen kleine balletjes ervan en rol ze door een mengsel van de Parmezaanse kaas en pijnboompitten.

wijnadvies

Jean Sablenay Rosé d’Anjou wordt gemaakt van diverse druivensoorten, waaronder cabernet franc. Als rosé is dit een eigenzinnige druif, met tonen van granaatappel en een frisse kruidigheid. Juist daarom heel geschikt om te serveren bij gerechten met een uitgesproken smaak, zoals de carpacciohapjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram