4 personen
eenvoudig
20 min.
nagerecht/desserts, nagerecht, nagerecht/kazen
home recepten Carpaccio van stoofperen, camembert en amandelen

Carpaccio van stoofperen, camembert en amandelen

ingrediënten


20 min
4 personen
200 gram camemberts

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel balsamicoazijn

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel honing

dit product is niet beschikbaar

basisrecept stoofperen
20 gram amandelschaafsel

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Rooster het amandelschaafsel in een droge, hete koekenpan goudbruin.
  • 2 Snijd de stoofperen in zeer dunne plakjes en verdeel ze dakpansgewijs over 4 borden. Roer de honing los met de balsamico en druppel over de peren.
  • 3 Snijd de camembert in 12 blokjes en leg deze op de peer. Bestrooi met peper en de geroosterde amandelen.

bereidingstip

Het basisrecept voor stoofperen vind je elders op boodschappen.nl


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 365 kcal
vet 14 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 39 gram
eiwit 14 gram