4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Caribische kipsalade met mango

Caribische kipsalade met mango

ingrediënten


30 min
4 personen
1 bosje koriander

dit product is niet beschikbaar

2 limoenen

dit product is niet beschikbaar

2 rode uien

dit product is niet beschikbaar

4 tomaten

dit product is niet beschikbaar

4 avocado's

dit product is niet beschikbaar

2 mango's

dit product is niet beschikbaar

1 kropsla

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels wittewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

1 rode peper

dit product is niet beschikbaar

1 blikje kidneybonen

dit product is niet beschikbaar

1 blikje mais

dit product is niet beschikbaar

400 gram kipfilets

dit product is niet beschikbaar

8 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin de kip op een hoge stand goudbruin en gaar. Neem de gebakken kip uit de pan en houd apart.
  • 2 Verhit 1 eetlepel olie met het bakvet en bak hierin de maiskorrels een paar minuten op een hoge stand, tot de mais iets gekleurd is. Meng de mais met de kidneybonen, rode peper en azijn.
  • 3 Leg de slablaadjes op een schaal en verdeel het maismengsel erover. Meng de mango met de avocado, tomaat, ui, limoenrasp, -sap, rest van de olie en de kip.
  • 4 Verdeel over de salade en garneer met de koriander.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 865 kcal
vet 59 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 41 gram
eiwit 34 gram
Terugroepactie | Campina echte slagroom 250gr