keukenpapier
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
keukenpapier
bereiden
bereidingstip
Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.. <h4>Bereidingswijze</h4> Bak aubergine, paprika, ui en selderij in een beetje olie. Voeg tomaten, azijn en kappertjes toe en laat de saus sudderen tot de groenten zacht zijn. Breng op smaak met een beetje suiker en zout.. <h4>Smaak en regionale oorsprong</h4> Caponata heeft een perfecte balans tussen zoet, zuur en hartig, wat typisch is voor de Siciliaanse keuken. Het gerecht wordt vaak geserveerd als bijgerecht of als antipasto.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 260 kcal |
vet | 21 gram |
verzadigd vet | 4 gram |
koolhydraten | 9 gram |
eiwit | 6 gram |
WEB01-SPAR-PU