4 personen
eenvoudig
20 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Camembert-crostini met peer en pancetta

Camembert-crostini met peer en pancetta

ingrediënten


20 min
4 personen
1 eetlepel rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

2 peren

dit product is niet beschikbaar

1 camembert

dit product is niet beschikbaar

1 ciabattabrood

dit product is niet beschikbaar

8 plakjes pancetta

benodigdheden

bakplaat met bakpapier

keukenpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 170ºC. Rooster de pancetta op de bakplaat in de oven in circa 10 minuten krokant. Schakel de oven niet uit. Laat de pancetta even uitlekken op keukenpapier en breek dan in stukjes.
  • 2 Snijd de ciabatta in plakjes en beleg met de camembert. Leg de peer erop en bestrooi met de rozemarijn. Rooster circa 5 minuten op de bakplaat in de oven, tot de camembert gesmolten is. Bestrooi de crostini met de krokante pancetta en serveer direct.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 450 kcal
vet 21 gram
verzadigd vet 11 gram
koolhydraten 39 gram
eiwit 25 gram