4 personen
gemiddeld
20 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
home recepten Cakebonbons met frambozenijs

Cakebonbons met frambozenijs

ingrediënten


20 min
4 personen
250 milliliter roomijs

dit product is niet beschikbaar

1 bakje framboos

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel citroensap

dit product is niet beschikbaar

citroen

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel poedersuiker

dit product is niet beschikbaar

100 gram zachte boter

dit product is niet beschikbaar

roombotercake

dit product is niet beschikbaar

druppel rode voedingskleurstof

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels bietensap

dit product is niet beschikbaar

100 gram kokosrasp

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Laat het roomijs buiten de diepvries in circa 10 minuten iets zachter worden. Houd 4 frambozen apart en prak de rest fijn met een vork.
  • 2 Schep de frambozenpuree door het ijs. Verdeel het ijs over 4 glazen en leg 2 cakebonbons erbij. Garneer met extra frambozen.

wijnadvies

Met een glas Tiresia Prosecco Frizzante, op smaak gebracht met een scheut vruchtenwijn, stel je jouw perfecte dessertwijn voor bij dit nagerecht samen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 550 kcal
vet 47 gram
verzadigd vet 35 gram
koolhydraten 26 gram
eiwit 5 gram