- 1 Bestrooi de kip met chilipoeder en besprenkel met citroensap.
- 2 Verhit 75 gram boter en fruit hierin de uien en knoflook. Schep de kip erdoor en bak rondom lichtbruin.
- 3 Voeg de currypasta, gember, tomaten, honing en kaneelstokjes toe en stoof zachtjes circa 15 minuten.
- 4 Maak intussen de palak paneer. Verhit de helft van de olie en fruit hierin de knoflook, gember, chilipeper, ui, komijn, korianderpoeder en kurkuma 2-3 minuten.
- 5 Schep de spinazie in gedeeltes erdoor en roerbak totdat deze geslonken is. Schep de tomatenblokjes erdoor.
- 6 Verhit de rest van de olijfolie en bak de kaasblokjes lichtbruin. Serveer ze op de spinazie.
- 7 Verwijder de kaneelstokjes uit de butter chicken. Roer de yoghurt en overige boter erdoor en bestrooi met de koriander.
- 8 Lekker met naanbrood en (basmati)rijst.