4 personen
eenvoudig
15 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, voorgerecht
home recepten Bruschetta met gegrilde paprika en pecorino

Bruschetta met gegrilde paprika en pecorino

ingrediënten


15 min
4 personen
4 takjes basilicum

dit product is niet beschikbaar

pecorinokaas
1 theelepel balsamicoazijn

dit product is niet beschikbaar

3 geroosterde paprika's

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 stokbrood

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de ovengrill voor. Snijd het stokbrood in plakken. Bestrijk het stokbrood aan beide kanten met olijfolie. Halveer de knoflook en wrijf met het snijvlak van de knoflook over het warme brood.
  • 2 Meng de paprika’s in een kom met balsamicoazijn en breng op smaak met (zee)zout. Verdeel de reepjes paprika over het gegrilde brood. Leg steeds flinters dun geschaafde pecorino en basilicumblaadjes erop.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.

wijnadvies

Schenk I Am Pinot Grigio Rosé bij dit recept.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram