4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Broccoli-cheddar-aardappels met zalm

Broccoli-cheddar-aardappels met zalm

ingrediënten


20 min
4 personen
4 zalmfilets

dit product is niet beschikbaar

50 gram cheddarkaas

dit product is niet beschikbaar

250 gram broccoli

dit product is niet beschikbaar

25 gram boter

dit product is niet beschikbaar

3 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

5 eetlepels dille

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels karnemelk

dit product is niet beschikbaar

6 grote kruimige aardappels

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 180ºC. Kook de aardappels gaar en snijd ze in de lengte doormidden. Schep zo veel mogelijk kruim uit de schil en meng met de karnemelk, 4 eetlepels dille en knoflook.
  • 2 Verhit de boter en bak hierin de broccoli in circa 5 minuten beetgaar. Voeg de broccoli met de helft van de cheddar toe aan de aardappelvulling. Schep de aardappelschillen vol met de vulling en bestrooi met de rest van de cheddar.
  • 3 Leg de aardappels en de zalmfilets op de bakplaat en bak circa 10 minuten in de oven. Bestrooi met de overige dille.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 425 kcal
vet 24 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 18 gram
eiwit 32 gram