4 personen
gemiddeld
25 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
home recepten Bosvruchtentiramisu met speculaas

Bosvruchtentiramisu met speculaas

ingrediënten


25 min
4 personen
250 gram diepvriesbosvruchten
1 kop sterke koffie

dit product is niet beschikbaar

16 speculaasjes

dit product is niet beschikbaar

1 zakje vanillesuiker

dit product is niet beschikbaar

250 gram mascarpone

dit product is niet beschikbaar

50 gram witte basterdsuiker

dit product is niet beschikbaar

250 milliliter slagroom

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Klop de slagroom met de helft van de basterdsuiker stijf en zet in de koelkast.
  • 2 Klop de mascarpone met de rest van de suiker en de vanillesuiker los. Spatel de slagroom erdoor.
  • 3 Verdeel een laagje van 1/3 van de speculaaskruimels over 4 glazen en besprenkel met een beetje koffie.
  • 4 Verdeel daarover een laagje mascarponeroom en daarover een laagje bosvruchten. Herhaal dit en eindig met een laagje bosvruchten. Zet de glazen circa 2 uur in de koelkast om op te stijven.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 715 kcal
vet 58 gram
verzadigd vet 36 gram
koolhydraten 39 gram
eiwit 8 gram