1 personen
eenvoudig
25 min.
voorgerecht, tussengerecht
home recepten Bosui-crèmesoep met saffraan en rivierkreeftjes

Bosui-crèmesoep met saffraan en rivierkreeftjes

ingrediënten


25 min
1 personen
100 gram rivierkreeftjes

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

zakje saffraan
250 milliliter visbouillon

dit product is niet beschikbaar

1 kleine kruimige aardappel

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

50 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

1 lente-/bosui

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olie en fruit hierin de bosui en de helft van de rucola met de knoflook. Voeg de aardappel, visbouillon en saffraan toe en kook afgedekt zachtjes 12-15 minuten.
  • 2 Pureer de soep met een staafmixer. Roer de crème fraîche en rivierkreeftjes erdoor en verwarm zonder te koken. Schep de soep in een kom en bestrooi met de rest van de rucola.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 545 kcal
vet 44 gram
verzadigd vet 28 gram
koolhydraten 15 gram
eiwit 22 gram