4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Bloemkoolcurry

Bloemkoolcurry

ingrediënten


25 min
4 personen
naanbrood

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels koriander

dit product is niet beschikbaar

150 milliliter yoghurt

dit product is niet beschikbaar

6 eieren

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter kokosmelk

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels currypasta

dit product is niet beschikbaar

2 rode paprika's

dit product is niet beschikbaar

450 gram aardappelpartjes

dit product is niet beschikbaar

1 bloemkool

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels arachideolie

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels wokolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de bloemkool, aardappel, paprika en currypasta 3-4 minuten. Voeg de kokosmelk en 100 ml water toe en stoof zachtjes 6-8 minuten. Voeg de laatste 2 minuten de eieren toe.
  • 2 Meng de yoghurt met de koriander, zout en peper. Serveer de bloemkoolcurry met een swirl korianderyoghurt en naanbrood.

bereidingstip

Vervang de paprika in dit recept door sperziebonen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 665 kcal
vet 34 gram
verzadigd vet 11 gram
koolhydraten 63 gram
eiwit 25 gram