4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Bladerdeegtaartje met feta en paprika

Bladerdeegtaartje met feta en paprika

ingrediënten


20 min
4 personen
70 gram veldsla

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel rodewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

25 gram pijnboompitten

dit product is niet beschikbaar

1 rode paprika

dit product is niet beschikbaar

250 gram feta

dit product is niet beschikbaar

4 plakjes bladerdeeg

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm oven voor op 200ºC.
  • 2 Prik gaatjes in het midden van elk plakje bladerdeeg. Verdeel de feta en paprika erover en bak circa 15 minuten in de oven.
  • 3 Rooster intussen de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan goudbruin.
  • 4 Meng de olijfolie en de azijn door de veldsla en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de sla over de taartjes en garneer met de pijnboompitten.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 420 kcal
vet 32 gram
verzadigd vet 18 gram
koolhydraten 19 gram
eiwit 13 gram