4 personen
eenvoudig
10 min.
lunch, hoofdgerecht
home recepten Bladerdeeg-tonijnquiche met olijven

Bladerdeeg-tonijnquiche met olijven

ingrediënten


10 min
4 personen
50 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels kappertjes

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels zwarte olijven

dit product is niet beschikbaar

1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

2 blikjes tonijn

dit product is niet beschikbaar

200 gram roomkaas

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar

6 plakjes bladerdeeg

dit product is niet beschikbaar

1 rol bladerdeeg

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

rechthoekige bakvorm

quichevorm

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Bekleed de ingevette quichevorm met het bladerdeeg. Meng de eieren met de roomkaas en breng op smaak met zout en peper.
  • 2 Meng de tonijn, rode ui, olijven en kappertjes door het mengsel en schenk in de quichevorm. Bak de quiche in de oven in circa 25 minuten gaar en goudbruin. Verdeel de rucola over en serveer direct.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 635 kcal
vet 44 gram
verzadigd vet 23 gram
koolhydraten 28 gram
eiwit 33 gram