4 personen
gemiddeld
20 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Biefstukspiesje met pikante tomatensalsa

Biefstukspiesje met pikante tomatensalsa

ingrediënten


20 min
4 personen
bosje koriander

dit product is niet beschikbaar

1 mespunt chilipepervlokken

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

3 tomaten

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel Mexicaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

400 gram biefstukken

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

8 spiesen

grillpan

  • 1 Halveer voor de salsa de tomaten en verwijder de zaadjes. Snijd de tomaten in heel kleine blokjes en schep in een kom om met wat zout, de knoflook, chilipeper en koriander.
  • 2 Schep het vlees nogmaals om en rijg aan de spiesjes. Verhit de grillpan en bestrijk met wat olie. Gril de spiesjes om en om in circa 2 minuten bruin. Het vlees mag van binnen rosé blijven. Serveer de spiesjes met de salsa.

wijnadvies

Serveer bij dit recept een Argentijnse Shiraz-Malbec. Deze krachtige wijn combineert uitstekend met gegrild vlees.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 150 kcal
vet 5 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 2 gram
eiwit 23 gram