4 personen
gemiddeld
10 min.
bijgerecht
home recepten Biefstuk van de barbecue

Biefstuk van de barbecue

ingrediënten


10 min
4 personen
4 biefstukken

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Steek de barbecue aan. Dep de biefstukken droog met keukenpapier en bestrooi met zout en peper.
  • 2 Gril 2-3 minuten per kant, afhankelijk van de dikte en gewenste gaarheid (zie tip). Serveer de biefstuk met een saus naar keuze.

bereidingstip

Heb je een vleesthermometer? Gebruik dan dit schema voor de gewenste kerntemperatuur van de biefstuk: 45-50°C: rood, 55°C: licht doorbakken, 60°C: medium doorbakken, 70°C: doorbakken.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram